VACANȚE DE NEUITAT LA VILA ZIA

Activități

Vila Zia este locul unde se vor crea povești minunate și amintiri de neuitat, unde vei colecta cele mai spectaculoase fotografii.
Poți face drumeții și plimbări cu bicicleta, închiria atv-uri sau face plimbări cu barca pe lacul Paltinu. Multe alte activități sunt posibile, pentru un strop de aventură și relaxare. Pentru sfaturi de vacanță și informații privind obiectivele turistice din regiune, contactează recepția vilei Zia.
vila-zia-activitati-drumetii
LA PAS PE PLAI

Drumeții montane

Traseele din vecinătatea vilei Zia sunt accesibile oricărui iubitor de natură, indiferent de vârstă sau pregătire fizică, oferind perspective spectaculoase spre Munții Baiului.

Pentru rezervări ture ghidate, sfaturi și alte informații utile în planificarea unei drumeții montane reușite, contactează recepția vilei.

vila-zia-activitati-biciclete-mtb
AVENTURA IN NATURA

Plimbări cu bicicleta

Alege cea mai accesibilă aventură pe potecile din Valea Doftanei, unde se pot petrece în natură de la câteva ore, până la întreaga zi.

Pentru rezervări ture ghidate, sfaturi și alte informații utile în planificarea unei aventuri cu bicicletele, contactează recepția vilei.

  • TELEFON 0723-381-076
vila-zia-activitati-inchiriere-atv
PENTRU ADRENALINA

Închiriere ATV

Un tur cu ATV-ul oferă o infuzie de adrenalină și distracție de neuitat pentru toată gașca sau pentru întreaga familie.

vila-zia-activitati-caiac
PE LACUL PALTINU

Plimbări cu barca

Vâslind pe oglinda lacului Paltinu este cu siguranță cel mai plăcut mod de a descoperi frumusețea cu adevărat extraordinară a naturii care înconjoară Vila Zia.